Анна Богдан-Сторожук, переможниця 11 сезону шоу "Холосятк" у якому головним героєм був Михайло Заливако, похизувалася неперевершеною красою.

На своїй сторінці в Instagram Анна вирішила розмістити допис про свого прадіда, та для цього привабити читачів своєю красою. Дівчина розмістила відео зі зйомок, де вона показує свої стрункі ніжки, та написала великий текст про свого родича, якого розстріляла радянська влада.

Нашій сім’ї знадобилось 85 років, щоб дізнатись правду. Нещодавно в "Національному банку репресованих" ми знайшли запис про нашого прадіда. - почала Анна.

Вона розповіла, що довгий час у родині ніхто нічого не розповідав про прапрадіда, дідусь єдине, що пам'ятав, це те, що коли він був дитиною, вночі прийшли люди у формі і забрали тата. Більше про тата звісточок не було.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

І ніхто не повідомив родини, що з ним сталося, і не надали жодної інформації. Це була найжахливіша ніч в його житті, мати яка залишилась без люблячого чоловіка одна з трьома дітьми. - написала Анна

Дівчина зізнається, що після того, як правда проявилася, і родина дізналася, що прадіда розстріляли за "антирадянську політику", вона часто думає, що він пережив очікуючи смертного вироку.

Розповідь дівчини вразила шанувальників, які підтримали її у коментарях.

"Твій дідусь би гордився такою внучкою, як ти", "Просто холод пішов...з кожним разом все більше і більше причин ненавидіти радянську владу і теперішню російську", "Співчуваю. страшна доля... Минуле потрібно знати заради майбутнього", - написали у коментраях.

Нагадаємо, ми писали, що Михайла Заливако з "Холостяка" та Анну Богдан після розповідей про їх розставання, помітили разом в романтичних обіймах.

Як повідомляв "Знай.ua" Анна Богдан, яка кинула "Холостяка" Заливака, зізналася, чи з'явився у неї новий хлопець.

Також "Знай.ua" інформував, що Анна Богдан, яка кинула "Холостяка" Заливака, роздяглася до нічної, показуючи "стиль собачки".