Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий порадував пародією на терориста Стрєлкова-Гіркіна, якого напередодні затримали окупанти у Криму. Новий ролик пародист опублікував на своєму youtube каналі.

Юрій Великий має неймовірну харизму та талант перевтілення, яким він періодично веселить українців, знімаючи різні пародії. І цього разу під його приціл потрапив терорист Стрєлков-Гіркін, якого нещодавно затримали при спробі прорватися на фронт.

Юрій Великий в образі Гіркіна. Фото: скрін youtube
Юрій Великий в образі Гіркіна. Фото: скрін youtube

"Днями стало відомо, що Ігор ГІРКІН (він же Стрєлков), який останніми місяцями так завзято критикував російське політичне та військове керівництво за те, що вони недостатньо рішуче воюють в Україні, був затриманий у Криму, нібито при спробі пробратися на фронт "Для цього йому довелося підстригтися і навіть збрити вуса, ну а заразом і скористатися фальшивим паспортом, виданим на ім'я якогось Рунова Сергія Вікторовича", - написав Юрій Великий.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Українцям дуже сподобалася нова пародія, яку, як вони зазначають, важко відрізнити від оригіналу.

"Юрію, що не персонаж то шедевр. Продовжуйте в тому ж дусі", "Юро, Вашій досконалості немає межі! Дякую Вам за працю!", "Вуса зробили жест доброї волі", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот youtube
Коментарі. Фото: скріншот youtube

Коментарі. Фото: скріншот youtube
Коментарі. Фото: скріншот youtube

Раніше Знай повідомляв, дочка зірки "Квартал 95" Олени Кравець засвітила струнку талію та патріотичне татуювання: реакції мами анітрохи не боїться.

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, ми писали Саша Машлятіна з "Жіночого кварталу" показала, як займається "нежіночою" роботою: "Це ми ворк" .