Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, ексучасниця гурту "Время и Стекло", де вона була разом із Позитивом.

Вона тепер із Михайлом Кацуріним, а Володимир Дантес поки що ні про які стосунки не розповідав, натякаючи, що якщо в нього і з'явиться кохана – то багато шанувальники не дізнаються. Зараз на офіційній сторінці в Instagram телеканалу "1+1" та проекту "Голос країни" було зібрано діяння Наді Дорофєєвої, за допомогою яких вона рухається до нашої спільної перемоги над рашизмом.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Майбутня перемога України — це кроки кожного українця у боротьбі з країною-агресором. Тренери "Голосу країни" не сидять, склавши руки, і від початку повномасштабної війни ведуть активну інформаційну, музичну та волонтерську діяльність", - йдеться у публікації.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Наприклад, Дорофєєва виконує гімн України та інші композиції перед благодійними футбольними матчами, віддає частину грошей з монетизації Youtube на вирішення гуманітарних проблем. Відвідує дітей-переселенців, а ще не забуває про музику. Наприклад, нещодавно вона з Артемом Пивоваровим випустила Думи мої за текстом вірша Тараса Шевченка.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва довела до сліз кожного українця, зробивши це без чиєїсь допомоги: "Скучаємо"

Як повідомляв "Знай.uа", "партнер" Наді Дорофєєвої Артем Пивоваров попітів з трьома хлопцями, знявши футболки: "Ми вже давно"

Знай.ua писав, ексдружина коханця Наді Дорофєєвої Кацуріна переїхала і забрала "все": "Це так круто"