Українців закликали не затягувати з поданням заяв на оформлення субсидій на майбутній опалювальний сезон. Про це заявив заступник міністра соціальної політики України Віталій Музиченко в ефірі "Суспільного".

Так, у Мінсоцполітики закликали українців звертатися за субсидією, не чекаючи настання осені, наголосивши, що порядок отримання допомоги залишився без змін. У відомстві запевнили, що громадяни, які отримували житлову субсидію раніше, отримають допомогу і цього опалювального сезону.

Субсидія. Фото: скрін youtube
Субсидія. Фото: скрін youtube

"Єдине, що, можливо, буде змінено, - це адміністрування. Але для людей це аж ніяк не буде непомітно. Тому ми можемо сказати, що програма житлових субсидій у опалювальний період входить стабільно", - наголосив Віталій Музиченко.

Оплата комуналки, фото: скріншот з відео
Оплата комуналки, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чиновник також закликав українців, які раніше не отримували субсидію, замислитись, чи не потрібна допомога цієї зими. Він наголосив, що перед поданням заявки таким особам потрібно по можливості ліквідувати борги за комунальні послуги, якщо вони є.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як перевірити самостійно онлайн призначення житлової субсидії: покрокова інструкція.

Також наш портал інформував, в Auchan пояснили, чи готуватися до дефіциту кавунів і якою буде ціна: "Це лише невелика частина потреб українців".

Крім того, інформаційний портал Знай писав, продавці встановили нові ціни на помідори, перець, огірки, капусту та інші овочі: чи витримають гаманці українців.