Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька часто розважає авдиторію яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 250 тисяч шанувальників.

Цього разу Соломія Вітвицька показала декілька фотографій у розкішному образі з букетами лаванди. Для фотосесії Соломія одягла ніжно-бузкову сукню, та притулила букет лаванди до свого серця.

Соломія Вітвіцька. Фото: скриншот Instagram
Соломія Вітвіцька. Фото: скриншот Instagram

У дописі, ведуча нагадала українцям, що донатити для ЗСУ все ще потрібно, і запропонувала подарувати букет лаванди тим, хто здійснить донат у "банку" на потреби захисників.

Донатити все ще потрібно! Давайте разом робити все, що від нас залежить, щоб наблизити перемогу України розповіла Соломія Вітвіцька.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Соломія Вітвіцька. Фото: скриншот Instagram
Соломія Вітвіцька. Фото: скриншот Instagram

Тут і зараз можете отримати лавандовий букет (ароматний сухоцвіт) за донат! Усі кошти – нашим мужнім захисникам! На те, що найбільше зараз чекають і запитують військові на передовій! Обіцяємо, що букет не зів'яне та стане частинкою вашого домашнього затишку і нагадуванням про добру справу! - розповіла ведуча.

Вона розповіла, як зробити добру справу, а шанувальники від краси і захвату, не знаходили слів. Соломія ніби світилася на цих світлинах.

"Як же вам пасує ця сукня ))які кольори", "Соломія Ви з кожним днем все більше гарні.А Все чому?Так робите добрі справи!", "Цьомки - обіймашки", "Я тобі подарую всі квіти, як буде мир на нашій УКРАЇНІ.....", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що співачка Alyona Alyona після повернення зізналась, за чим найбільше сумувала в Європі.

Як повідомляв "Знай.ua" зірка "1+1" Соломія Вітвицька об'єдналася з Настею Приходько заради спільної мети.

Також "Знай.ua" інформував, що ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька показала, які гарні волонтери допомагають ЗСУ у війні з окупантами.