Усі ми хоча б раз у житті ховали когось із рідних та близьких. Зараз з милості путіна та росіян це відбувається набагато частіше, адже військові рф вбивають ні в чому не винних українців.

Тяжкий час прийшов і в сім'ю коміка Павла Волі, адже його дружина - гімнастка Ляйсан Утяшева поховала маму.

Ляйсан Утяшева / скріншот з відео
Ляйсан Утяшева / скріншот з відео

Про це повідомила сама колишня спортсменка у себе в соцмережах 14 серпня – у день народження матері. Дівчина досі важко переживає відхід рідної людини з життя.

B це важко, коли Ляйсан опублікувала пост, мама Зульфії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"10 років я зустрічаю цей день без тебе… Моя мама народилася 14 серпня і точно перевернула цей світ. Вона завжди була першопрохідником. Ми були найкращими друзями. Вона мене просто любила. Нічого ніколи не вимагала натомість, не просила, не загадувала, а приймала мене такий, яка я є... Я згадую це, як диво... І так, я ставлю мою маму на п'єдестал... І ставила за життя... Так, я сумую, бо мої діти вже не впізнають мою Зулю. , любові до життя і людей ... Пишу це і плачу. Всім мамам великий уклін, бережіть мам!".

Пост Ляйсан Утяшевої про маму
Пост Ляйсан Утяшевої про маму

Вона до цих пір пам'ятає той злощасний день, коли так швидко і вкрай несподівано померла мама. Причиною став інфаркт, при чому, як стверджує спортсменка, мама ніколи не скаржилася на здоров'я.

Нагадаємо, що дружина Павла Волі Утяшева перетворилася на грайливу кішечку і помолодшала на 15 років.

Раніше ми повідомляли, що одруженого Павла Волю застукали із 16-річною ескортницею.