Зарплати у багатьох українців суттєво знизилися, а їсть і ті громадяни, які взагалі залишилися без роботи.

Також жителів нашої країни попередили про те, що вже кінця року планують скоротити ще третину посад у держустановах. Експерти прогнозують, що приватні підприємства також стануть на цей шлях.

Так, жити нелегко всім, але є одна категорія працівників, які мають "золотий час", коли вони гребуть гроші лопатою. Йдеться зараз лише про столицю України Київ, але напевно така ситуація спостерігається повсюдно.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Якщо хтось ще не здогадався, то "золотий час" стосується таксистів. Адже всього раз на тиждень на 2 години вони мають можливість заламувати величезні ціни з якими мало хто сперечатися.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ціни на таксі, Київ
Ціни на таксі, Київ

Ціни на таксі, Київ
Ціни на таксі, Київ

Щосуботи в календарі таксиста обведено червоним кольором. Це свято. Єдиний день, коли можна не просто заробити кілька сотень гривень, а буквально купатися у розкішних тарифах по 40-60 гривень за кілометр.

Ціни на таксі, Київ
Ціни на таксі, Київ

Щоправда, це свято триває лише дві години – з 21 до 23. І лише раз на тиждень. Золоті 120 хвилин до початку комендантської години. Якщо ви не встигли виїхати з центру до закриття метро, ​​готуйтеся! Потрапити додому буде непросто та дуже дорого.

Ціни на таксі, Київ
Ціни на таксі, Київ

Нагадаємо, українців попередили про 10 банків, які опинилися на межі банкрутства: хто в зоні ризику.

Раніше ми повідомляли, що зростання цін в Україні набрало шалені темпи: оприлюднено рейтинг країн.

Також стало відомо, від чого залежить розмір пенсії для окремих категорій осіб під час війни: кому ПФУ виплатить більше.