Дворазова переможниця "Битви екстрасенсів" Олена Курилова стала гостею у студії проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником.

Оскільки жінка має особливий дар, дуже цікаво дізнатися, яким для неї видалося 24 лютого 2022 року. Адже, за ідеєю, вона мала здогадувати чи навіть точно знати про вторгнення росіян в Україну.

Альона Курилова, фото: Знай.ua
Альона Курилова, фото: Знай.ua

"У мене будинок під Києвом і до мене війна не дійшла 3 кілометри. Той супермаркет, де я їжу купувала, його розбито. 24 феваля я не була там, 22 лютого я вже була у мами у Бердянську. Мама у мене сильна особистість і я намагалася її вмовити їхати до мене ... Я їй сказала, що приїхала за нею, тому що не хоче потім забирати її з окупації ", - згадує екстрасенс.

Курилова 2 дні вмовила маму їхати, але вона не погоджувалась. 24 лютого вони прокинулись від вибуху Бердянського аеродрому. У них паркет вдома став ялинкою, бо її мама живе у старому будинку. На той момент жінка вже повірила доньці, зібралася за кілька хвилин і вони поїхали до Києва.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Я відчувала вже давно, - каже Альона про свої передбачення щодо війни. - Розпал коронавірусу, 2020 рік. Я біля танка, це був День пам'яті, 8 травня. Я тоді сказала "З Днем Перемоги вас. Нехай перемога завжди буде за нами". Це було передбачення. Я за 4 роки говорила людям, які мають відношення до силових структур. Що кордони країни змінюватимуться. Я вважала, що 2 березня розпочнеться війна. Тут я помилилася."

"Битва екстрасенсів", Олена Курилова
"Битва екстрасенсів", Олена Курилова

Олена Курилова стверджує, що за 2 тижні почала трясти своїх знайомих "при погонах" і говорити, що буде повномасштабна війна, а вони їй відповідали: "Та ладно, полякають і кинуть".

Нагадаємо, що екстрасенс Макс Гордєєв посміявся з паніки росіян після "бавовни" в Криму.

Раніше ми повідомляли, що Україна переможе росія після краху Імператора - Володимир Зеленський довідався, що потрібно точно пройти нашій країні.