Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв посміявся з паніки росіян, які почали масово тікати з Криму після "бавовни" на військовому аеродромі. На своїй сторінці в соціальній мережі instagram він опублікував відео однієї з "кримчанок".

У тимчасово окупованому Криму 9 серпня розпочалася масова паніка через серію сильних вибухів у районі військового аеродрому біля міста Саки. Саме на цій базі знаходилися літаки, які бомбили низку областей України. Після інциденту росіяни почали масово цілими сім'ями тікати із півострова.

Вибух у Криму, кадр з відео
Вибух у Криму, кадр з відео

Так, Макс Гордєєв показав відео однієї з росіянок, яка поспіхом збирає речі і скаржиться на те, що їй доводиться їхати. При цьому жінка поводиться не дуже адекватно з огляду на те, що поряд з нею діти.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Валіза, вокзал, раша. Крим - це Україна", - йдеться у підписі до відео.

Користувачі мережі зазначили, що зло завжди повертається бумерангом, і зараз це вже можна спостерігати.

"Бумеранг починає працювати", "Господи як так можна говорити з дітьми, в такій ситуації тим паче… дно воно і є дно", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, екстрасенс Макс Гордєєв показав, як карма наздоганяє росіян: "Яка краса".

Також ми писали, екстрасенс Гордєєв передбачив, де будуть жорстокі прильоти від окупантів у першій половині серпня: "Це не жарти".

Крім того, ми писали, екстрасенс Макс Гордєєв передбачив долю Запорізької АЕС, яку замінували окупанти.