Відомий український актор та гуморист, зірка "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач показав, де опиниться росія після перемоги України. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач - один із найбільш харизматичних та талановитих гумористів та акторів країни, тому до нього завжди прикута увага тисяч шанувальників. Артист намагається завжди радувати новим контентом, знімаючи як гумористичні ролики, і просто показуючи своє життя.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Юрій Ткач вирішив трохи порадувати українців і показав їм, що чекає на росію після того, як Україна здобуде перемогу у війні. На величезній карті гуморист прибрав російський триколор із Москви та встановив замість нього прапор України. У свою чергу прапор Росії він відправив прямо в Індійський океан.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Треба просто трохи почекати", – підписав ролик гуморист.

Шанувальники зазначили, що таке "пророцтво" їм подобається.

"Шкода індійського океану", "Пророцтво", "Можна дивитися вічно", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ігор Ласточкін та Настя Оруджова з "Жіночого кварталу" розповіли сумну правду про реалії життя в новому комедійному серіалі "Волонтери".

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, ми писали, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач заткнув за пояс Pianoбою, здивувавши несподіваним талантом: "Багатогранний, як діамант".