Екссолістка гурту "Время и Стекло" та відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка не так давно розійшлася з Володимиром Дантесом, час від часу тішить шанувальників новими публікаціями з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Надя Дорофєєва, фото з Instagram
Надя Дорофєєва, фото з Instagram

Нещодавно Надя розповіла, що повернулась в Україну та заспівала для Національної гвардії. Для виступу зірка обрала одяг, який нагадує військову форму. Її довгий френч пошитий у військовому стилі, навіть нанесений принт на тканині нагадує військове маскування. Глядачі з радістю зустрічали зірку щирими оплесками.

Проте, як виявилося Надя приїхала в Київ зовсім з іншою метою - зустрітися зі знаменитим псом Патроном. На своїй сторінці в соціальній мережі вона розмістила світлини, на яких вона обіймається зі знаменитістю. Співачка сяє від щастя, що їй вдалося потримати на руках легендарного пса.

"Справжня причина приїзду до Києва Патрон ДСНС ❤️❤️❤️😂", підписала фото вона

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Головна шанувальниця Надя, яка веде її фан-акаунт, поцікавилась, чи облизав вже Надю Патрон. А також підписники спитали, чи не ревнує Кацурін.

У коментарях вони н6аписали:

"Міша не ревнує?"

"Сколько счастья на фото 🔥"

До слова, Надя Дорофєєва в ледь помітному купальнику без Кацуріна показала, як приводить до ладу свій моральний стан: "Навіть у найважчі моменти"

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова: "Мені так подобається"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва вперше за 5 місяців показала, де ховалася від обстрілів: "Дуже страшно"