Сергій Глушко – відома російська особистість, будучи чоловіком української виконавиці Наташі Корольової.

Він має популярний псевдонім - Тарзан, з яким він продовжує, щодня, не перестаючи, ганьбити перед усім світом. Особливо перед українцями. Не лише стриптизом. Своїми хворими на висловлювання. Бо він останнім часом підтримує рашистську армію, яка втратила понад 42 тисяч чоловіків на нашій землі.

Тарзан. Фото: YouTube
Тарзан. Фото: YouTube

Нещодавно парламент Латвії визнав росію державою-спонсором тероризму, ставши прикладом для решти цивілізованого світу, звідки досі не видно подібних рішень. Більше того, Сейм Латвії закликає країни ЄС призупинити видачу будь-яких віз для росіян та білорусів у відповідь на військову агресію проти України.

Звісно, ​​жителі під залізною завісою одразу почали обурюватись, "кидатися" на Україну, Європу зі звинуваченнями та погрозами. Чоловік Наташі Корольової Тарзан – один із таких.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Наша сім'я одноголосно ухвалила резолюцію про перейменування відхожого місця в сеймлатвії", - написав він у Stories.

Сергій Глушко, фото: Telegram
Сергій Глушко, фото: Telegram

Вони ніяк не можуть звикнути, що з часом дороги будь-куди будуть закриті для них. І залишиться мандрувати лише своєю батьківщиною, з усіма її проблемами.

Нагадаємо, трагедія сестри зрадниці Наташі Корольової, яка показала, як не продатись Москві

Як повідомляв "Знай.uа", Наташа Корольова "продала" свою голу попу через загибель Юри Шатунова: "Якщо вже зашкваритися, то на повну"

Знай.ua писав, чоловік Корольової Тарзан насмішив американців китайцями: "Заклейте Байдену рот"