Відома українська модель plus-size Міла Кузнєцова завжди радувала шанувальників своїми пишними грудьми, які чудово виглядають в усіх вбраннях, обраних знаменитістю.

У Instagram за нею стежать понад 750 тисяч людей. Вона виставляє і Stories, і публікації. Більше того, вона має TikTok, де щодня з'являються різні відео у великих масштабах.

Міла Кузнєцова, фото: Instagram
Міла Кузнєцова, фото: Instagram

На першій із Stories вона, у зеленій сукні, знаходиться на Андріївському узвозі. Спочатку спиною, але потім обернувшись та елегантно пройшовши до камери.

Міла Кузнєцова, скріншот: Instagram Stories
Міла Кузнєцова, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Наступна Stories вже належить до Олени Зеленської та популярної через неї пози - "сильної жінки". Міла теж підтримала флешмоб і села, широко розсунувши ноги і показавши глибоке декольте.

Міла Кузнєцова, скріншот: Instagram Stories
Міла Кузнєцова, скріншот: Instagram Stories

А от у TikTok вона нещодавно поділилася болючим для багатьох українців відео. Вона йде до камери, на тлі ще цілої, величезної "Мрії", яку окупанти знищили кілька місяців тому у Гостомелі.

"Я вас знав, коли мені ще було 15 років. Дякую за дитинство", - пише один із користувачів у коментарях.

@kuznetsovamila

♬ оригинальный звук - Українська музика 🇺🇦

Нагадаємо, Міла Кузнєцова показала свою рибку, але захоплення більше від 15-го розміру грудей: "Око не відвести"

Як повідомляв "Знай.uа", Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей показала, як "обкрадають" українців у супермаркетах: "За те, що піднімете руку"

Знай.ua писав, хотіли груди, як у Мили Кузнєцової чи Анастасії Покрещук? А даремно. Хірург назвала улюблений розмір чоловіків