Українська модель та волонтерка Вікторія Апанасенко, яка отримала титул Міс Україна Всесвіт-2022 активно спілкується з шанувальниками в соціальній мережі instagram. Вона ділиться з аудиторією подробицями особистого та творчого життя, за її сторінкою слідкують 198 тисяч підписників

Вікторія Апанасенко. Фото: скрин відео
Вікторія Апанасенко. Фото: скрин відео

Як відомо, через війну в України конкурс краси не відбувся. Було прийнято рішення віддати цьогоріч титул саме Вікторії через те, що у 2021 році модель отримала титул "Віце-Міс Україна Всесвіт-2021" та веде активну волонтерську діяльність.

Проте, як взялось, не так просто дівчині займатись волонтерством. У своїй черговій публікації в соціальній мережі вона поскаржилась на вигорання. Хоча, таке може відбутися з кожним, хто поринає у свою роботу з головою.

Вікторія поскаржилась на постійну втому, апатію, їй нічого не хочеться робити. дівчина відчуває бажання залізти під ковдру та просто лежати.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Останнім часом почала відчувати, що починаю вигорати. Так як крім підготовки на Місс всесвіт в мене величезний об‘єм волонтерської роботи. З’явилися постійна слабкість, втома і єдине бажання - лежати у ліжку під ковдрою та бути на самоті. Поспілкувавшись з іншими волонтерами, я зрозуміла, що у 90% хто займався волонтерством з перших днів повномасштабного вторгнення схожа ситуація.", - написала вона.

Також модель зазначила, що діяльність волонтерів вимагає від людей великої кількості інтелектуальних, фізичних, емоційних затрат, до якого додається постійний тиск війни, розуміння того що ти ризикуєш, а крім того, постійно чуєш страшні та болючі історії людей.

Та Вікторія не здається, вона знайшла вихід з ситуації та дала поради, як запобігти вигоранню у волонтерській діяльності. Перш за все вона радить виявити проблему, усвідомити її взяти себе в руки. Особливо важливими є такі моменти:

  1. Нормалізувати режим сну.
  2. Виконувати тілесні практики, робити масаж.
  3. Спорт.
  4. Змінити напрямок волонтерської діяльності.
  5. Хвалити себе.
  6. Звернутись за підтримкою до психолога.

Нагадаємо, "Міс Україна Всесвіт"-2020 Єлизавета Ястремська у Франції не буде зберігати обличчя путіна і публічно ткне Макрона в злодіяння росіян.

До слова, Вікторія Файнблат на конкурс Місіс світу їздила з 10 валізами суконь: "Міс село".

Раніше ми писали, що Фінал "Міс Всесвіт": доля скандальної українки Анни Неплях і найкращі фото переможниці Харнааз Сандху.