Український кулінарний експерт, шеф-кухар, бізнесмен, телеведучий Євген Клопотенко активно розвиває свій блог в соціальній мережі instagram. На своїх сторінках він не тільки розповідає шанувальникам подробиці особистого та творчого життя, а ділить своїми роздумами та пропозиціями. На його акаунт підписана 731 тисяча осіб
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Як відомо, Євген продовжує непросту боротьбу на своєму фронті. Нещодавно на своїй сторінці він неоднозначно заявив, що йому є що сказати та зробив публікацію.
В ній відомий кухар пропонує перейменувати відомий всім з дитинства десерт "Солодка вата" в "Їстівну бавовну" та зробити її національним продуктом.
Підписники підхопили розвивати ідею Євгена. Вони також зауважили, що потім, прийдеться, як борщем, судитися за "Їстівну бавовну". А інші запропонували назву "Цукрова бавовна" або "Солодка бавовна".
Також у коментарях вони написали:
"Як кажуть на американщині - cotton candy)) вони щось знали. Відчували, що вата і бавовна будь так тісно переплетені в нашій історії"
"На іспанській "Algodon de Azucar" - бавовна із цукру."
"Пане Клопотенко, де і як ви генеруєте ці геніальні ідеї?)) іноді здається, що всередині вас автономно існує спешл-академі з унікальностей!)) ви реально неймовірний! Будемо їсти вату, періодично називаючи її бавовною.. під настрій!🔥🔥 бійці мого взводу тихенько поповзли зі сміху, коли я зачитала ваш пост!! Дякую за настрій! Сьогодні він був дуже потрібний! Плюсик в карму від ЗСУ 😉"
Нагадаємо, ми писали, що Євген Клопотенко здивував найсмачнішими варениками - навіть бабуся такого не готувала.
Як повідомляв "Знай.ua" Євген Клопотенко після удару по Вінниці заявив, коли і як Україна переможе.