Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна показала щоденний "челендж" кожної дівчини, чим дуже порадувала шанувальників. Відео знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Сагайдачна разом із колегами "по цеху" активно займається волонтерством, допомагаючи українцям у цей складний період. Також зірка знаходить час і для власних захоплень, і для спілкування із шанувальниками.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube
Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Анна Сагайдачна порадувала українців кумедним роликом, на якому показала, як важко буває дівчатам вранці і через що їм потрібно пройти, щоб зібратися, наприклад, на роботу.

"Дякую нашим захисникам, які можуть прокидатися вдома, у своєму ліжку та пити ранкову каву", - написала під відео актриса.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Шанувальники захопилися красою актриси та її талантом.

"О май гад, ти нереальна", "Як завжди прекрасна", "Красуня і без мейка", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко "прикрилася" службою чоловіка Фединчика у ЗСУ, щоб відпочити за кордоном: "Висновок один..."

Також ми писали, Антоніна Хижняк зі "Спіймати Кайдаша" закликала не робити з українців баранів та викрила телеканал СТБ на співпраці з російською актрисою.

Крім того, ми повідомляли, легенда "Танців зі зірками" Ганна Різатдінова у химерних позах розкинула ніжки, і розповіла, чим усе закінчується: "З чого б ви не починали..."