"ПриватБанк" спільно з Mastercard повідомили, про впровадження чудової можливості для своїх клієнтів. Банк вирішив розіграти серед отримувачів додаткові 5000 гривень.

Як повідомили у пресслужбі банку, акція буде тривати з 1 серпня 2022 року до 31 січня 2023 року. Українці візьмуть участь у розіграші одного із трьохсот подарункових сертифікатів giftmall на суму 5000 гривень. Крім того, гарантовано кожен учасник отримає поповнення мобільного на 50 гривень, якщо виконає умови.

Що потрібно зробити для участі в акції?

Потрібно отримати грошову виплату від міжнародних організацій на картку Mastercard від ПриватБанку (через Western Union, MoneyGram, PrivatMoney або автоматичне зарахування на картку) та зробити щонайменше 2 транзакції на загальну суму від 500 грн з будь-яких карток Mastercard від ПриватБанку. З цією метою на порталі "єДопомоги" слід вказати IBAN потрібної вам картки, на яку надійдуть кошти.

Відділення ПриватБанку, фото знай.uа
Відділення ПриватБанку, фото знай.uа

На допомогу від міжнародних організацій можуть розраховувати:

  • внутрішньо переміщені особи, які перебувають в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб;
  • особи, які проживають/перебувають на тимчасово окупованих, деокупованих територіях або таких, що знаходяться в зоні активних бойових дій України.
  • Пріоритетними є найменш захищені верстви населення, що мають соціальні статуси, такі як:
  • особа з інвалідністю,
  • пенсіонер,
  • одинока мати або батько,
  • багатодітна сім’я,
  • отримувач допомоги малозабезпеченим сім’ям зокрема з числа внутрішньо переміщених осіб.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, у ПриватБанку оголосили нові правила користування кредитними картками: що заборонили

Як повідомляв "Знай.ua", українців планують обкласти новим податком: міністр фінансів пояснив, кого це стосується

Також "Знай.ua" писав, роботодавці зможуть звільняти працівників під час війни ще з однієї причини: Мінекономіки надало дозвіл