Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська похвалилася захоплюючим вечором, наприкінці якого опинилася в одному ліжку з молодим красенем. Кадрами знаменитість поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Напередодні Слава Камінська повернулася до Києва, звідки їхала разом із дітьми, коли розпочалася повномасштабна війна.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Тривалий час зірка була закордоном і приїхавши насамперед вирішила зустрітися з другом - блогером Кирилом Скачковим.

Камінська та Скачков. Фото: скрін instagram stories
Камінська та Скачков. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Камінська та Скачков. Фото: скрін instagram stories
Камінська та Скачков. Фото: скрін instagram stories

Співачка та блогер весело провели час, зокрема дуріли, роблячи один одному жартівливі тату, а також разом експериментували у приготуванні страв та вечеряли. А закінчився вечір тим, що обоє опинилися в одному ліжку.

Слава Камінська розповіла, що він умовив її подивитися фільм. При цьому зірка лежала в ліжку з блогером у досить відвертому вбранні, але судячи зі сторіс, фільм вони все ж таки додивилися до кінця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Камінська в короткому топіку обтягла апетитні форми і не знає на кого більше схожа: "Гусениця чи сарделька?"

Також наш портал інформував, Артем Пивоваров зізнався Маші Єфросиніної, від чого йому довелося відмовитися під час війни: "Я не можу там перебувати".

Крім того, наш портал інформував, легенда "Танців зі зірками" Ганна Різатдінова у химерних позах розкинула ніжки, і розповіла, чим усе закінчується: "З чого б ви не починали..."