Українська поп-співачка Ірина Федишин дуже активна у соціальних мережах та розповідає цікаві подробиці про своє насичене життя шанувальникам, а зараз ще й допомагає рідній країні у війні з окупантами. На артистку в Instagram підписано близько 420 тисяч людей.

Цього разу Ірина Федишин не просто заспівала для військових на благодійному концерті, а ще й навідалася до поранених у шпиталь, щоби підтримати і трохи підбадьорити їх. Як повідомила артистка, у бійців велика сила духу, ніхто з них не скаржиться на травми, а ще вони діляться історіями з передової.

" Я пройшла багато палат і у кожній з них почула різні розповіді: але усі наші захисники, чекають того моменту, коли одужають і знову повернуться до своїх побратимів, на передову, щоб гнати усю цю нечисть з нашої землі 👊 А ще хлопці потішили історіями, як рашистам не солодко і як їм добряче перепадає 💪", - написала Федишин.

А ще українські захисники хвалилися співачці, як гарно карають окупантів за вторгнення. Більше того, на виході з лікарні на Ірину чекали медики, щоб почути її чуттєвий спів.

"Дякую усім нашим лікарям, які сьогодні тримають дуже не простий і важливий фронт 💙💛" - підсумувала зірка.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин знайшла нове покликання після повернення з Європи: "На фронті"

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Федишин у весільній сукні змусила українців пускати сльози від розчулення: "16 щасливих років разом"

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Федишин у перервах між концертами показала свою волохату кицюню: такою красою намилувалась неможливо