З перших днів війни Настя Каменських стала бійцем музичного фронту і допомагає Україні на своїй ниві. Це і висвітлення правди про війну, розв'язану росією, збирання грошей та благодійні концерти від Литви до Америки.

Настя Каменських буквально кричить на весь світ про те, як росіяни на чолі з путіним руйнують її улюблену Україну. Співачка стала гостею у студії "Сніданок з 1+1", де під час розмови не змогла стриматися та розплакалася.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Настя в сльозах почала інтерв'ю, адже вона ще півроку тому не могла повірити, що в наш дім прийде війна. Дружина Потапа зізнається, що їй зараз дуже важко, як і всім, але вона не тільки намагається триматися, але й намагається мотивувати інших людей.

"Творю, пишу... Для того, щоб люди знали, що ми українці, що ми сильні і що ми можемо все... Новий кліп і пісню я присвятила українкам та їхньому коханню. Тому що саме кохання - наша надія, бо українці вміють любити по-справжньому. Це оберіг для всіх близьких, таким коханням я дуже пишаюсь і вона дає нам сил, щоб дійти до перемоги", - поділилася Каменських.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Мова йшла про нову пісню артистки "Коли мине війна".

Ця пісня неймовірно підкорила Люду Барбір та Руслана Сенічкіна. Ведучі зазначили, що стиль Каменських нікуди не зник навіть у такій душевній пісні.

Настя Каменських зізналася, що сама плела вінок для свого кліпу, адже це такий оберіг в українській культурі.

Нагадаємо, що Настя Каменських вже настроїлася на концерти в Україні, але після перемоги, поки Потап у США.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова передбачила супер хіт Насті Каменських: "Я чула її. Мені ставив Олексій".