Співачка Maruv (Анна Корсун) з перших днів війни, яку почала росія вважала за краще мовчати, адже непогано заробляла на землях путіна.

І доки її співвітчизників убивали російські військові, вона "пинала" на свою вагітність і успішно роздавала інтерв'ю російським ЗМІ. Але тут несподівано Марув постала перед українцями, при чому з практично ідеальною українською мовою.

Maruv. Фото: Youtube
Maruv. Фото: Youtube

Сталося це у прямому ефірі однієї та радостанцій. Про це розповів відомий блогер Беспалов на своєму YouTube каналі.

Ганну Корсун похвалили за українську мову і вона поспішила пояснити, чому почала її вчити. І ні, тут справа не в усвідомленні та патріотизмі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Ти знаєш, чому я стала вже більш гарно розмовляти українською? Я в школі добре розмовляла, бо в мене була українська школа, де ми вчили українську, російську та англійську. Але потім, коли я пішла в інститут, то нам викладали на російською більшою мірою і я так перейшла. А зараз я вивчаю Конституцію... Такий час, що потрібно знати свої права та закони, а все ж там українською написано..." ,- сміється співачка, яка раптово нагадала про себе.

Фото зі сторінки Maruv 
Фото зі сторінки Maruv 

Зазначимо, що ця поява з'явилася саме після того, як народила дитину. З приємного можна відзначити те, що російськомовна Марув таки перейшла і в побуті українською мовою. Ведучий зазначив, що співачка народжувала у Києві та з України не виїжджала.

Нагадаємо, Лорак, Тодоренко, MARUV: Ігор Кондратюк назвав деяких артистів "безмозкими ляльками" та помічниками агресора.

Раніше ми повідомляли, що скандальна Maruv з вагітним животом показала від когось "залетіла" і чому: "Він показував п*сюн".