Знаменита українська актриса театру та кіно, яку багато хто знає за роллю Женьки у серіалі "Свати" Анна Кошмал похвалилася захопленнями сина Михайла. Відео вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал є активним волонтером з перших днів повномасштабної війни і робить багато добрих справ для українців. У той же час залишається мамою, і весь вільний час намагається приділяти єдиному синові Михайлу і часто показує кадри з ним.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Так, цього разу знаменитість показала, які захоплення її сина. На відео маленький Мишко із серйозним обличчям порається на іграшковій кухні, яку облаштували у парку. Анна Кошмал зазначила, що він дуже активно виявляє інтерес до кулінарії.

Син Анни Кошмаль. Фото: скрін instagram stories
Син Анни Кошмаль. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Якщо десь є іграшкова кухня Мишко вже там", - підписала ролик Анна Кошмал.

Зіркова мама зазначила, що навіть якщо у Мишка поганий настрій, то потрапивши на кухню, ситуація врятована. Можна припустити, що колись він стане гідною заміною для відомого кулінара Євгена Клопотенка.

Раніше Знай повідомляв, Олександр Пономарьов "відростив" собі та Дзідзьо великі голови, щоб похвалитися розміром: "Приємно бачити".

Також наш портал інформував, зірка "Сватів" Анна Кошмал зважилася на відчайдушний крок заради сина Михайла: "Бігали вдвох".

Крім того, ми писали, Alyona Alyona втерла носа Моргенштерну і навіть змогла затьмарити Потапа: "Не знають, що таке реп".