Українська акторка, учасниця студії "Жіночий квартал" та головна зірочка серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару підтримує зв'язок з шанувальниками свіжими публікаціями та подробицями насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч осіб

Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube
Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube

Як відомо, через війну Ірина виїхала до Великобританії, де живе її сестра. Ірина доволі довгий час там перебувала та розповіла, що її серце не вільне. Вона також відкрила таємницю, що не боїться того, що її коханий може піти на війну - він іноземець.

Не так давно Ірина повернулась до дому та одразу взяла участь у благодійних заходах разом з іншими акторами. Проте через деякий час вона приховала локацію на сторінках в instagram т опублікувала фото на фоні лондонських тауерів та підписала його, що залишається з Україною та запитала в шанувальників, чи вони теж.

Проте підписники вирішили, що Сопонару поїхала знову за кордон та невідомо коли повернеться. Нещодавно вона опублікувала ніжну світлину з чотирилапим мохнатим другом, яке підписала "Попауся". У коментарях підписники написали зірки, що сумують за нею та чекають на її концерти.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Проте довго сумувати їм не доведеться. 10 серпня вони зможуть побачити Ірину в Києві. Акторка візьме участь у благодійному стенд-ап шоу "гумористична Допомога".

Раніше ми писали про те, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару навчила рухатися "черв'ячком", щоб тебе любили всі: "Дівчата..."

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" знайшла фанатів з росії і передала "привіт" від Притули: "Передайте своїм"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вирішила нагадати про себе, блиснувши зоною декольте і гарненьким личком: "Ось вам "