Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 85 тисяч людей.

Анастасія Покрещук зняла новий відеоролик для TikTok, позуючи на камеру без макіяжу у своїй ванній кімнаті. Вона постала в ролі дівчини, яка закохалася в кращого друга свого хлопця і "перевзулась", замутивши з ним. Все це супроводжувалося голосом навігатора зі словами: "Маршрут перебудований".

"Було у вас таке?)" - поцікавилася блогерка у шанувальників.

Скріншот із Instagram, Настя Покрещук
Скріншот із Instagram, Настя Покрещук

І користувачі соцмережі поділилися своїми історіями, пов'язаними з хлопцями та їхніми найкращими друзями. А ще деякі порадили спочатку оглянутися, а потім уже робити вибір на користь одного з них.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

І звичайно, багато хто оцінив природну красу Анастасії Покрещук, заявивши, що вона прекрасна.

Варто зазначити, що про особисте життя блогерки майже нічого невідомо. Вона часто буває в компанії хлопців та своїх колег, а ще різко висловлюється про сім'ю. Дівчина не хоче дітей і її не спокушає думка про постійного партнера.

Нагадаємо, блогерка Настя Покрещук сміливо накинулася на хлопця в ресторані, забувши про глядачів: "Давай одразу в ліжко, чого тягнути"

Як повідомляв Знай.ua, Адель Асанті з "Холостяка" слідом за блогеркою Покрещук зробила штучний "горішок": "Можна назад у п*рно і 50% ЗСУ"

Також портал Знай.ua писав, що блогерка Покрещук поряд з трьома темношкірими мачо ледь не захлинулась слиною, мріючи про "заборонене": "1 вранці, 2 в обід..."