Знаменита українська виконавиця Світлана Тарабарова усамітнилася в саду та похвалилася, які у неї виросли абрикоски. Відео зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Світлана Тарабарова, як і багато українських зірок, з перших днів війни активно займається волонтерством, а також організовує благодійні концерти для посилення бойового духу воїнів ЗСУ. Незважаючи на напружений графік, артистка знаходить час для себе, сім'ї та для шанувальників, з якими регулярно спілкується в соцмережі.

Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube
Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube

Так цього разу Світлана Тарабарова вирішила похвалитися перед шанувальниками дарами природи. Зірка усамітнилася від сторонніх очей у себе в саду і показала, які великі абрикоски в неї виросли. Вона зауважила, що це справжнє диво природи, адже не в кожної господині вони бувають такими величезними та соковитими.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Знаєте що? На власні очі я побачила, які у нас виросли абрикоси. Хочете трохи похвалюся? Це диво природи", - поділилася виконавиця.

Раніше портал Знай повідомляв, Світлана Тарабарова поринула у безтурботне дитинство зі своїми малюками та вдосталь насміялася: "Завжди на одній хвилі".

Також наш портал інформував, блогерка Саша Бо у прозорій білизні почала шукати розтяжки, а знайшлося тату на стегні: "Я іноді забуваю, що у тебе двоє дітей".

Крім того, ми писали, колишня Потапа Ірина Горова виконала місію, яка по зубах не кожній мамі: "Можу пишатися собою".