Український гурт "Антитіла" випустив нову пісню, яка є продовженням сюжетної лінії кліпу до пісні «Лови момент», де головні герої зустрічають ядерний вибух в мальовничих українських горах – Карпатах

Антитіла, instagram.com/antytila_official
Антитіла, instagram.com/antytila_official

За сюжетом головний герой пісні повертається на планету Земля після ядерного апокапсису. Він намагається визначити, чи придатна планета для життя.

"Ми створили англійську версію пісні Hello майже одночасно з українською. Та нова реальність змусила переосмислити цю пісню, тому протягом війни в Україні з’явилася нова лірика. І тепер пісня та кліп набуває зовсім інших сенсів, якими ми хочемо поділитися зі світом. Цією піснею мають бути сказані найгучніші слова про мир, і про ті незворотні наслідки які спричинить війна, якщо людство не зупиниться. З глибоким переконанням, що ці переживання близькі кожній людині на нашій планеті, кожній людині, яка хоче, щоб життя восторжествувало. Ми написали цю пісню як звернення до людства. І впевнені, що людство почує її", - розповів Тарас Тополя.

Крім того, дана пісня стане офіційним саундтреком до документального фільму міжнародної служби BBC про "Антитіла" та війну в Україні. Фільм вийде на спеціальній платформі iPlayer, а також на каналі BBC News.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Тарас Тополя з "Антитіл" повеселив українців позитивним роликом з фронту: "Коли немає роботи"

Також ми писали, "Антитіла" повернулися до захисту Харківської області від окупантів - готувалися кілька років: "Не хочуть бути мішенню"

Нагадаємо, Тарас Тополя після скандалу з Харковом спробував "загладити" ситуацію, але не вдалося