Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору поділився життєвою мудрістю із чоловічою частиною шанувальників. Ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора досить яскрава різнобічна особистість із неповторною харизмою, яка приваблює не одну тисячу шанувальників. Гуморист часто знімає кумедні ролики, на яких постає в різних амплуа і піднімає настрій курйозними порадами тощо.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Вадим Мічковський "перетворився" на одного зі своїх найулюбленіших персонажів - Дядя Жорініо, який завжди дає важливі та корисні життєві поради. Цього разу артист вирішив поговорити про жінок та видав чергову мудрість.

"Запам'ятай на все життя. Жінка буває безпорадною лише тоді, поки у неї не висохли нафарбовані нігті", - сказав Дядя Жорініо.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Шанувальники погодилися з гумористом і щиро посміялися.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина зірки "Квартал 95" Степана Казаніна показала, які безглузді погрози їй "прилітають" від росіян: "У тролів загострення".

Також наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Крім того, наш портал інформував, Володимир Дантес і Даша Кацуріна вирішили не приховувати очевидну і зробили заяву прямо зі спальні: "Немає сенсу мовчати".