Співачка, бізнесвумен і онука першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна Марія є активним користувачем соцмереж і досить часто радує багатотисячну аудиторію в Instagram свіжими фотографіями та відео з особистого та творчого життя. Її сторінка нараховую 455 тисяч підписників

Маша Фокіна, фото Instagram
Маша Фокіна, фото Instagram

Як розповіла зірка, вона поїхала на відпочинок з маленьким синочком в Болгарію. Маша зауважила, через те, що це була перша поїздка малюка, вона ретельно обирала готель, який максимально пристосований для потреб малюків.

Проте на другий день мрії про спокійний відпочинок були розбиті.

"Це був другий день відпочинку, ми були з дитиною біля басейну, коли я почула знайомі ноти – заграла моя пісня «"Спалахи", я відчула, що Україну люблять і слухають пісні українських артистів. Наскільки я була розчарована, коли, прийшовши до себе в номер, побачила, що наші двері були обкидані гнилими фруктами. ", - розповіла зірка.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Маша Фокіна, скриншот: Instagram
Маша Фокіна, скриншот: Instagram

Зі слів Маші, спочатку в готелі відмовились з'ясовувати, хто зробив співачці такий "сюрприз". А коли Маша повідомила адміністрації, що звернеться до поліції, взагалі трапилось неочікуване.

" Замість поліції приїхали 4 чоловіки "за поняттями" і грубо сказали мені йти в номер, на що я відмовила. Своєю чергою вони взяли мене за руку і провели до ліфта. Те, що я злякалася, нічого не сказати, але не за себе, а за свого маленького сина, безпека якого стоїть на першому місці.", - розказала Маша.

Також співачка написала, що вона переконалася наскільки злі, бездушні та жорстокі бувають люди, які перед собою не бачать кордонів.

Нагадаємо, онука Вітольда Фокіна з Тристоронньої контактної групи переплюнула "Основний інстинкт" нескінченними ногами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Фокіна розповіла про життя в Америці: "Чоловіки бояться дивитися на..."

Також портал Знай.uа писав, що Маша Фокіна розповіла, як вона почала заробляти і в якому віці у неї з'явився перший заробіток.