Найбагатша співачка Наталя Захур, сценічне ім'я Камалія, спілкується з шанувальниками в соціальних мережах. Вона ділиться світлинами та відео свого особистого життя не тільки в мережі instagram, а й в Tik Tok, де на її спільний з чоловіком акаунт підписані 31,3 тисячі осіб

Камалія. Фото: скріншот youtube
Камалія. Фото: скріншот youtube

Як розповіла співачка, нова робота їй далася доволі важко. Адже їй самій прийшлося пережити страшні події окупації Київської області. Співачка ненадовго побувала в Україні та згодом поїхала до своєї родини за кордон. Адже чоловік та доньки дуже переживали за маму та вважають, що надовго лишаться в Україні ще небезпечно.

Зараз вона з чоловіком перебуває в Англії та продовжує допомагати рідній країні.

Режисеркою кліпу стала Олена Вінярська, а плаття вишиванки символізують майбутнє нашої України, розповідають автори роботи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми підготували чотири міні-історії про війну. Це - перша з них. Було дуже важко співати, а тим паче зніматися. Автор пісні, Катерина Офліян, під вибухами тікала з рідного міста… Таких історій в Україні мільйони, на жаль…Та все ж ми всі повинні бути сильними, боротися за нашу перемогу, свободу та незалежність! Кожен на своєму фронті. Український народ мужній та сміливий! Все буде Україна!", - написала Камалія в Instagram.

Нагадаємо, Камалія після повернення з України впала в депресію: "Дівчата взялися за мене".

До слова, Камалію присоромили у Мережі за військову форму: шанувальники вказали на один ключовий момент.

Раніше ми писали, що Камалія похвалилася приголомшливим успіхом дочок-близнючок: "Скрізь перші