Колишня співака Віталія Козловського, журналістка Раміна Есхакзай знову ділиться негативними коментарями на її бік.

Цього разу підписниця, під історією, де відбуваються постійні обстріли українських окупованих територій, написала наступне повідомлення: "Раміно, ось що ви мелете? Ви б взяли інтерв'ю у нас, простих людей в окупації. Живемо ми нормально. Місто живе, все є, все працює...".

Раміна Есхакзай, фото: Instagram
Раміна Есхакзай, фото: Instagram

"Це українці роблять обстріли і відключають від газу, як у Криму... І перш ніж звільняти, запитайте людей, чи хочемо ми цього? Нам на багато чого розплющили очі. Люди тут усі чудово розуміють, що діється ... Верещук верещить, виїжджайте, рятуйтеся, ага, а на блокпосту повістку вручають. Так що нам і тут непогано живеться, а буде ще краще! А ви робите другу реальність, що не відповідає дійсності...", - додав невідомий користувач.

Раміна Есхакзай, фото: Instagram
Раміна Есхакзай, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раміна прокоментувала такий коментар і порадила тим, хто має настрій "комусь промити мізки", пройти у профіль цієї невідомої особи і зробити свою справу. Більше журналістка нічого не відповіла, адже таким людям марно щось доводити.

Одне відомо - це або любителька "російського світу", або звичайний пропагандистський бот за 15 рублів.

Раміна Есхакзай, скріншот: Instagram Stories
Раміна Есхакзай, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна назвала скільки потрібно грошей, щоб утримувати красунь у себе вдома: "Охочих було б..."

Як повідомляв "Знай.uа", Раміна Есхакзай прогулюючись Прагою з собачкою поміркувала про зрадників: "До часу"

Знай.ua писав, задоволений Віталій Козловський поніжився на плечі Світлани Тарабарової: "Як добре"