Відому українська гімнастку й учасницю шоу "Танці з зірками" Анну Різатдінову невідомі обікрали в столиці Іспанії Мадриді

Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram
Анна Різатдінова. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, через війну Анна зараз багато подорожує, а нещодавно вона побувала в Німеччині, де зібрала дітей з різних куточків світу для спільного виступу. А її син разом з її батьками залишився в Іспанії. Невдовзі до них приєдналась й Анна.

Неприємність сталася 2 серпня. Як розповіла Анна, зловмисники в орендованому нею автомобілі вибили заднє скло винесли з автівки всі речі. Якраз спортсменка збиралася переїжджати в орендовану квартиру, тому валізи та всі речі, що в неї були, склала в автомобіль. Туди ж поклала рюкзак з документами.

Зі слів Анни, її дитина вранці заболіла, тому вона лишила на деякий час без уваги автівку з речами, а коли повернулася, то побачила, що її обікрали.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Зранку захворіла дитина. Потім. Коли я повернулася, скло було вибито, вкрадено рюкзак з усіма документами, дві валізи і речі, куплені в орендовану квартиру: від виделок до праски. Була у поліції. У консульстві заповнила кучу паперів", - написала вона під фото понівеченої зловмисниками автівки.

А також Анна додала, що поміняла автівку, оскільки вона була орендована, взяла іншу та додала, бо була повна страховка, вона покрила всі витрати. Після пережити у Різатдінової вдома піднялася температура.

Анна Різатдінова, скриншот: Instagram Stories
Анна Різатдінова, скриншот: Instagram Stories

До слова, легенда "Танці з зірками" Анна Різатдінова збентежила шанувальників: "Моя безнадійна історія".

До слова, гімнастка Ганна Різатдінова показала, що путін забрав у всіх дітей України:"Мій хлопчик ріс щасливим".

Раніше ми писали, що "Плакав і кричав...": Анна Різатдінова розповіла, як страждає її син під час війни в Україні