Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Наразі Оля Цибульська знаходиться на Західній Україні та багато часу приділяє побуту, собі та сину Нестору, який відпочиває на канікулах. Артистка через війну майже не виступає на сцені, але іноді влаштовує благодійні концерти, тому має багато часу для домашніх справ. Наприклад, для приготування їжі.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Зірка зізналася, що готування допомагає відволіктися і в процесі вона зазвичай слухає у навушниках музику чи лекцію, дивиться фільм.

Раніше Оля вже показувала шанувальникам, які чудові пироги вміє пекти та багато іншого, а зараз вона вирішила зробити заготівлю на зиму, яку можна їсти вже зараз – кабачкову ікру.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На перший погляд, вона виглядає досить апетитно, але Цибульська настільки впевнена у своїх кулінарних здібностях, що запропонувала зірці шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко влаштувати так зване змагання.

"Викликаю на батл", - заявила Цибульська.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська залізла в курник, щоб вказати на "помилку" Тіні Кароль: "З 2014 співати російською це вже була ганьба"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська зробила те, чого не могла через війну, з пам'яттю про загиблого Каріма Гуламова: "Я вже не та"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська силою змушує себе нафарбуватися, щоб при повному параді піти за картоплею: ​​"З 10 підходу села малювати фейс"