Прогнози на найближчі дні обіцяють, що Київ побачить масштабні зливи і погіршення погодних умов.

Аби уникнути підтоплень за озер посеред міста, столичні дорожники почали готуватися до дощів заздалегідь.

Зазначається, що столичні дорожники вже підготувалися до значних опадів. Враховуючи прогнози синоптиків, гідрослужби "Київавтодору" приступили до роботи в посиленому режимі.

Столичні дорожники продовжують працювати в умовах воєнного стану, зокрема очищають наноси з зливоприймачів, відкачують воду в підземних пішохідних переходах, проводять дрібний ремонт інфраструктурних об'єктів.

Раніше Знай.UA повідомляв, що фахівці компанії "Укравтодор" наразі працюють, аби звести тимчасову переправу та розібрати залишки знищеного мосту біля села Стоянка на Київщині.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Це траса М-06 Київ – Чоп поблизу села Стоянка. Ще на початку російського вторгнення тут було підірвано міст. Після звільнення Київщині від загарбників та розмінування Укравтодор негайно почав відновлювати проїзд на цій ділянці. Зводимо тимчасову переправу, а також демонтуємо зруйнований міст. На початку наступного тижня плануємо відкрити тимчасовий проїзд переправою та відновити сполучення з Києвом", – йдеться у публікації компанії Укравтодор.