Директор Солом'янського ринку та столичний волонтер Іван Лісовий продовжує допомагати киянам та усім, кому сьогодні потрібна поміч.

Нещодавно Іван Лісовий показав, хто допомагає волонтерам у їх діяльності – маленька Марія.

"Сьогодні з командою та нашою маленькою помічницею завезли 300 кг напівфабрикатів в дві військові частини! Машунька встигла пригостити військових цукерками та потримати справжній автомат. Діти - наше майбутнє і вони теж по-своєму сприймають сьогоднішні події. Але знаю точно, що майбутнє нашої країни в надійних руках!", – написав Іван Лісовий.

Як раніше повідомляв Знай.UA військовий ізраїльтянин, який народився в Україні, однак жив в Ізраїлі та у 2014 році повернувся до України, показав російських військових, які приїхали денацифікувати українців. Він зазначив, що у них взагалі відсутня честь.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще