Робота з очищення Київщини триває. Адже після звільнення рашисти залишили безлад та вибухонебезпечні подарунки, з якими зараз працюють вибохотехніки.

Також багато людей весь цей час ховалися від жахіть "руського міра" та тепер потребують невідкладної допомоги.

Про це розповів волонтер та директор Соломʼянського ринку Іван Лісовий.

"Ми вчора таки доїхали в до сіл Іванківського району: Ладижичі, Сукачі та Прибірськ, до яких не встигли доїхати днем раніше через неприємні пригоди. Дякуємо Ярослав Федоренко за наданий хліб для місцевих мешканців, Гуманітарному штабу в особі Радника-Уповноваженоого президента України - Ляховича А.І. та керівнику ГО академія розбудови громадянського суспільства Андрей Самолётов за продукти харчування. Також вдалось евакуювати 18 людей з інвалідністю до кордону з Польщею. Наш водій-професіонал Сергей Клименко вже ввечері доставив людей до пункту призначення. Також дякую своїм друзям Светлана Тарнавская та Богдан Тарнавський за те, що опікуються переселенцями та приїжджають не з пустими руками! Сьогодні відвантажили їм гуманітарну допомогу для сімей з маленькими дітками", - написав Іван Лісовий.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще