Начальник КП "Київський метрополітен" Віктор Брагинський звернувся до мера столиці Віталія Кличка з пропозицією перейменувати кілька станцій столичної підземки.

Про це Віктор Брагінський написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

"Звернувся до міського голови з ініціативою перейменування 5 станцій підземки. Наші люди укриваються на "Дружби народів", поки ця так звана "дружба народів" вбиває їх земляків, сусідів, родичів та нищить нашу країну. Такого не може бути. "Площа Льва Толстого", "Берестейська", "Мінська", "Героїв Дніпра" – туди ж! Переконаний, що профільна комісія з питань найменувань спільно з громадськістю обере достойні назви та увіковічнить наших героїв! Рухаємося до перемоги разом!", – повідомив Віктор Брагінський.

Раніше вже від українців лунали пропозиції щодо перейменування кількох станцій столичного метро, а тепер вже вони звучать на офіційному рівні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще