Волонтери роблять насправді титанічну роботу одягаючи територіальну оборону, збройні сили та допомагаючи людям, які зараз цього потребують найбільше.

У столиці директор Солом'янського ринку Іван Лісовий показав, як заради допомоги ближньому єднаються підприємці та київські депутати.

Про це Іван Лісовий написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

"Коли ми з товаришами з початку війни створили волонтерський центр на базі нашого ринку то не очікували, що вийдемо на такий масштаб! Тільки тоді, як об’єднали свої зусилля з Георгий Зантарая ми почали зростати і зараз ми не обмежуємось одним районом, а вже вийшли за межі Києва! Завдяки Гео ми почали отримувати гуманітарну допомогу з інших країн у великих масштабах і кожного дня пліч-о-пліч з ним приймаємо-сортуємо-розвозимо і так щодня. PS Я не багатьох знаю чемпіонів світу з дзюдо, але навіть якби знав всіх, то Гео точно був би найскромнішим і я радий, що він тут і зараз з нами!", – йдеться у публікації Івана Лісового.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще