Колишнього мисливця місцеві вже прозвали Привид Бучі. Він відмовився від евакуації, лишився на Київщині і тепер щоночі тероризує російських військових. Цією легендою поділилась українка Галина Сернівка у Facebook.

Вдень рашисти обстрілюють містечко, а вночі мисливець урівнює кармічну рівновагу.

Почалося з того, що 70-річного пенсіонера відмовилися взяти до місцевої тероборони. А оскільки мисливець мав солідний стаж та численні здобутки, він просто не міг собі дозволити відсидітись в стороні. Тому чоловік не вагаючись взяв всі свої гроші, що відкладав на чорний день, та придбав на них патрони до своєї гвинтівки. До речі один патрон коштував пенсіонерові 150 гривень, але дідусь жартує, що для русні йому нічого не шкода, окрім Батьківщини.

Після кожної його бойової вилазки орки не можуть дорахуватися від одного до трьох своїх. А загалом мисливець вже ліквідував більше 50 рашистів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, "Привид Києва" - красивий холостяк...": Оля Цибульська показала обличчя захисника українського неба?

Пригадайте, як "Привид Києва" став зіркою мультфільму

Знай.ua повідомляв, що Привид Києва здійнявся у небо, щоб помститися російським окупантам за всі страждання українців