Кадиров придбав Airbus A319 за 80 мільйонів доларів через Бермудські офшори ще у 2013, проте відомо про це стало лише у 2017, коли Тіматі опублікував фото з однієї зі спалень літака. Про це стало відомо завдяки розслідуванню "Української правди"

Airbus A319, фото з соцмереж Тіматі

Відомо, що дизайн інтер'єру розробляла Winch Design, одна з найпрестижніших компаній.
До речі, в чеченського лідера якось запитали звідки він бере гроші на таке розкішне життя, на що Рамзан відпповів: "Аллах дает. Не знаю. Откуда-то берутся деньги".

Портфоліо Winch Design


"Домашній" аеропорт літака знаходиться в місті Грозний, а зустрічі Кадирова в інших місцях збігаються з даними про пересуванням транспорту. Тому можна з повною упевненістю заявити, що літак належить саме Рамзану.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Згодом завдяки посту офіцера кадирівського спецназу Таймасханова вдалося знайти ще й віллу чеченського лідера. Вона розташована на території п'ятизіркового готелю Zabeel Saray Royal Residences at Palm Jumeirah. Вілла Рамзана Кадирова — одна з двох найбільших на території комплексу.

пост Таймасханова, Instagram

Слід зазначити, що навіть вдвічі менші за розміром вілли коштують щонайменше 7 мільйонів доларів. На схожій, дещо меншій віллі постійно мешкають 3-4 охоронці Кадирова.

Вілла Кадирова, фото Українська правда

А за самою віллою чеченського лідера доглядає його офіційний радник і представник глави Чечні в арабських та мусульманських країнах Турко Даудов.

Нагадаємо, наближений до Кадирова отримав важке поранення після штурму порожнього будинку

Також Знай.ua писали про "кадирівців у власному соку": в АТБ запустили виробництво особливих "екзотичних" консервів