Про це повідомляє Національний Корпус.

«Прифронтове місто відчуває на собі всю повноту звірячої жорстокості російських «освободителей». Ми ніколи не пробачимо росіянам геноцид проти людяності, який вони вчинили у Маріуполі. Окупанти перетворили місто на руїни, вбивають наших співвітчизників, обстрілюють житлові квартали, лікарні, культурні центри, архітектурні пам'ятки», - зокрема, говориться у повідомленні.

Попри абсолютну блокаду захисники Маріуполя не просто тримають оборону, а й щодня знищують ворожу техніку та особовий склад. Маріуполь ‒ це місто сталі, яке обов'язково вистоїть, але йому потрібна допомога. Азовцям, морським піхотинцям та іншим воїнам-героям необхідна зброя та військове підсилення. Місто потрібно деблокувати, щоб звільнити сотні тисяч цивільних. «Окрема подяка медикам, волонтерам, рятувальникам, які виконують свою роботу попри невщухаючі обстріли ворогів. Ми не маємо права залишити цих людей. Закликаємо українську владу та світову спільноту зробити все для негайного порятунку нашого міста», - йдеться у тексті.

Нагадаємо, раніше негайну деблокаду міста вимагали засновник полку «Азов» Андрій Білецький, співкомандир ТрО «Азов» Максим Жорін та заступник командира полку «Азов» з позивним «Калина», що наразі боронить місто.