Вторгнення Росії в Україну перевернуло життя кожного жителя країни. Вже 22-й день українці змушені ховатися в підвалах і бомбосховищах, багато втратили житло або змушені були бігти закордон. Також через російську агресію постраждали школярі, для яких призупинився навчальний процес. У Департаменті освіти і науки Києва заявили, що київські школярі поступово готуються до відновлення освітнього процесу.

Директор Департаменту освіти і науки Києва Олена Фіданян заявила, що київські школярі готуються до відновлення освітнього процесу. Вони зможуть навчатися за вже наявними онлайн програмами та уроками.

Школа. Фото: скріншот youtube
Школа. Фото: скріншот youtube

Зазначається, що директори всіх шкіл отримали інструкції. Їм пояснили які платформи можна використовувати і яка мета залучення учнів. Так, основною метою є поступове введення школярів в навчальний процес, відновлення процесу повторення знань і отримання нових.

Скрін facebook
Скрін facebook

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Підкреслюється, що для київських учнів у дистанційному форматі відновили роботу секції Київської МАН та гуртки Палацу дітей та юнацтва.

Раніше Знай писав, ПриватБанк скасовує комісію за платежі через LiqPay: на які карти поширюються умови.

Також ми писали, СБУ перехопили чергову розмову окупанта з батьками: керівники кинули без їжі і зброї.

Нагадаємо, українці можуть повідомити про військові злочини російських окупантів за допомогою смартфона: покрокова інструкція.