У соціальній мережі повідомили, що 17 березня, о 5 ранку було збито ворожу ракету в Києві. Однак, на превеликий жаль, залишки цієї ракети впали на житловий будинок в Дарницькому районі.

Відповідну інформацію оприлюднили в Telegram-каналі "Ukraine NOW"

Вже близько трьох тижнів росія продовжує воювати з Україною на нашій території. Однак ворог не розраховував такої відсічі від ЗСУ і несе величезні втрати. Через це путін зовсім втратив розум і дав наказ бомбити мирне населення по всій Україні.

"У Києві внаслідок падіння залишків збитої ракети сталося руйнування та загоряння у багатоповерхівці 17 березня о 5:02 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу та руйнування житлового будинку у Дарницькому районі столиці. На місце події негайно прибули вогнеборці найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю, рятувальники встановили, що внаслідок збитої ракети, сталося руйнування конструкцій будинку на 16-му та технічному поверсі, а також загоряння у квартирі. О 5:49 займання на площі 20 кв. м ліквідовано. Проводиться евакуація людей з 11-го та вищих поверхів будинку та аварійно-рятувальні роботи по розбиранню конструкцій та пошуку людей. На місці задіяно 10 одиниць основної та спеціальної техніки, а також 60 чоловік особового складу. За попередньою інформацією, на місці евакуйовано 30 осіб, з яких 3 постраждало. Загинула 1 особа. Інформація уточнюється", - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Бомбардування Києва
Бомбардування Києва

Важливо нагадати про те, що вже весь світ вважає путіна військовим злочинцем, а це говорить про те, що він і всі його пропагандисти отримають по заслугах.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський чітко показав свою позицію на переговорах з Росією.