Міський голова Києва Віталій Кличко спростував фейк, який почав активно розповсюджуватися сьогодні, 27 лютого, ввечері про те, що евакуація зі столиці неможлива, адже місто начебто оточене.

Відповідне повідомлення з'явилося у телеграм-каналі Віталія Кличка. Він наголошує, що Росія продовжує воювати проти України не тільки військовою зброєю, а й інформаційно.

"Створюють фальшиві сторінки представників влади, маніпулюють інформацією, створюючи якісь легенди. Сьогодні створили клон моєї сторінки в Інстаграм.", - написав Віталій Кличко.

Скріншот: Віталій Кличко / Телеграм
Скріншот: Віталій Кличко / Телеграм

Як розповів, Віталій Кличко, ввечері російські Інтернет-видання розповсюдили інформацію з посиланням на нього, що Київ нібито оточений і евакуація людей неможлива.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"І дивно, що це розпочали ширити українські телеграм-канали… Не вірте брехні! Довіряйте інформації тільки з офіційних джерел. Усі разом, згуртувавшись, ми вистоїмо. Україна переможе! Слава нашій армії, слава нашим громадянам! Слава Україні!", - написав мер Києва.

Раніше Знай писав, що Володимир Кличко спробував достукатися до росіян та білорусів: "Залишайтеся вдома, ви нам життя не даєте". Володимир Кличко закликав білорусів та росіян залишатися вдома, а не стріляти по українцям

Також ми писали, по нафтобазі у Василькові було здійснено ракетний удар, - ДСНС. 27 лютого приблизно о першій ночі поблизу села Крячки Фастівського району внаслідок обстрілу виникло загоряння сховища з нафтопродуктами на базі "КЛО"

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив про формування Інтернаціонального легіону: "Стати пліч-о-пліч з українцями". У нього можуть записатися іноземці, які бажають приїхати в Україну і боротися з російськими окупантами пліч-о-пліч з українськими військами