Мер Києва Віталій Кличко звернувся до українців у зв'язку з останніми подіями. Він заявив, що Росія фактично оголосила війну Україні і заявив, що український народ буде боротися. Відповідне відео опублікували на youtube-каналі голови столиці.

Віталій Кличко заявив, що після виступу Володимира Путіна і заяві про визнання "ЛДНР" в Донецьк і Луганськ прибуло багато російських військ і це є повною зневагою до міжнародного права і суверенітету незалежних країн.

Віталій Кличко, скріншот: Youtube
Віталій Кличко, скріншот: Youtube

Мер столиці зазначив, що Україна вибрала свій шлях і Росія не зможе перешкодити. Українці відстоюють свій вибір вже 8 років і продовжать битися далі. Він додав, що президент РФ перекреслив дипломатичні зусилля з подолання кризи, тому партнери України повинні негайно ввести пакет жорстких санкцій, адже часу обговорювати все і намагатися повертатися до дипломатії немає.

Віталій Кличко, фото: Facebook
Віталій Кличко, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Часу на розмови немає! Цю повзучу окупацію, кровопролиття, провокацію і брехню, імперські амбіції потрібно зупинити! Тому що апетити агресора будуть рости. І не тільки по Україні", - сказав Кличко.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський екстрено звернувся до українців через визнання РФ незалежності "Л/ДНР": "Ми нікому нічого не винні".

Також ми писали, сплять один на одному натовпом і харчуються у місцевих: в яких умовах Путін тримає солдатів на кордоні з Україною.

Нагадаємо, в РНБО чітко показали, звідки ростуть ноги у провокацій на Донбасі: бойовики обстріляли дві школи, лікарню і "прикордонний пункт".