З української столиці прийшли доволі тривожні новини з нотками абсолютної самопожертви і героїзму. Справа в тому, що на вулиці Кирилівській вранці у вівторок, 15 лютого, в квартирі над приміщенням відділення "Нової Пошти" утворилося загоряння, яке швидко перетворилося на пожежу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного зі столичних новинних Telegram-каналів.

Повідомляється, що співробітник "Нової Пошти" думав не дуже довго і кинувся в палаючу квартиру для порятунку літньої жінки, яка перебувала у вже палаючому приміщенні.

Момент порятунку, скріншот: YouTube
Момент порятунку, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На кадрах запису видно, як у вікно балкона квартири, звідки йде сильний дим, вліз співробітник пошти. Через деякий час він витягнув на свіже повітря літню жінку. Співробітники поліції поспішили йому на допомогу.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно в місті Кривий Ріг жорстко побилися кур'єр служби доставки і його "клієнт". В один фатальний момент чоловіки почали сперечатися, тому що доставщик, як виявилося, привіз замовлення зовсім за іншою адресою.

Без сутички не обійшлося, замовник після бійки взяв холодну зброю і проколов на кур'єрському авто шини.

Раніше повідомляли, українка залишилася без їжі і звинуватила "Нову Пошту": коробка розірвана, вкрадено майже кілограм.

Як повідомляв Знай.uа, українка знущалася над власним сином, закриваючи його в котельні без вікон і зручностей: хлопчик не витримав і втік.

Знай.uа писав, доставщик жорстко "зарубався" із замовником через відстань в один під'їзд: удари, крики, а млинці охололи.