Вночі на Святошино в Києві згоріли третій поверх і дах гімназії східних мов. Про це повідомили в ДСНС, а також свідки в місцевих пабліках і спільнотах.

Як повідомляється, площа масштабної пожежі перевищила дві тисячі квадратних метрів.

Вогонь знищив покрівлю триповерхового навчального корпусу Київської гімназії східних мов.

Пожежа почалася о 01:23, в корпусі, розташованому на вулиці Львівській у Святошинському районі столиці. Почавшись на покрівлі, загоряння поширилося з покрівлі на третій поверх будівлі.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

"Гасіння пожежі ускладнювалося тим, що будівля старої забудови з дерев'яними конструкціями і перекриттями, що сприяло швидкому поширенню вогню», - розповіли пожежники.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Станом на 03: 30 пожежу покрівлі та частково приміщень третього поверху локалізували, а пізніше – повністю загасили.

Фото: "Х**вий Київ"
Фото: "Х**вий Київ"

Фото: "Х**вий Київ"
Фото: "Х**вий Київ"

На щастя, в результаті нічного інциденту жертв і постраждалих немає. Причину і обставини пожежі ще належить встановити правоохоронним органам.

Нагадаємо, раніше на Донбасі згоріла сім'я з 2-річною малятком, мати дивом вдалося вижити, її доставили в лікарню.

Також портал Знай.uа повідомляв, що плакали великі суми-згоріла фабрика, що друкує гроші: постраждали десятки людей. У друкарні Банку Франції (Banque de France), яка має ліцензію на друк євробанкнот, сталася пожежа.

Додамо, горять ліси в країні, пожежники не справляються: вогонь поширився на 90 гектарів.