У Київській області позашляховик на швидкості влетів у кав'ярню. В результаті інциденту постраждала працівниця закладу. Про це повідомляє dtp.kiev.ua у соціальній мережі facebook.

Інцидент стався в селі Пухівка на Київщині. За кермом Mitsubishi Pajero була 52-річна жінка, яка скоїла зіткнення з кафе. За попередньою оцінкою правоохоронців водій не впоралася з керуванням. На момент зіткнення в кав'ярні перебувала 28-річна працівниця. Жінка була травмована і госпіталізована.

Позашляховик врізався в кафе. Фото: dtp.kiev.ua
Позашляховик врізався в кафе. Фото: dtp.kiev.ua

"За словами правоохоронців, 52-річна водійка позашляховика "Mitsubishi Pajero Wagon" не впоралася з керуванням і в'їхала в кафе. У момент в'їзду в будівлю, в ньому перебувала 28-річна працівниця кафе, яка отримала травму. Жінка доставлена в Броварську лікарню", - йдеться в повідомленні.

Позашляховик врізався в кафе. Фото: dtp.kiev.ua
Позашляховик врізався в кафе. Фото: dtp.kiev.ua

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Судячи з фото удар був досить сильним, працівниці, швидше за все, вдалося відскочити в останній момент.

Раніше Знай писав, чоловік писав листи дітям і пропонував дружити: зловмисника викрили випадково, а правда про нього виявилася ще страшнішою. Страшна історія про чоловіка, який пише дітям під виглядом однолітка. Поліція нічого не може зробити

Також ми писали, вантажівка зачепила автовишку з електриками нагорі: українці розлетілися в різні боки.

Нагадаємо, "бандит" на вазі збив трьох школярів на переході - машина тонована, напевно, не бачив. Мить зіткнення зафіксували відеофіксатори в інших учасників дорожнього руху.