Представники Міністерства юстиції України повідомили, що їм вдалося вилучити автомобіль мешканки Києва через неоплачені вчасно штрафи. Справа в тому, що киянка не сплатила вчасно цілих 13 штрафів на загальну суму понад 7 тисяч гривень. В результаті її автомобіль відбуксирували на штрафмайданчик.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби Мін'юсту в мережі Facebook.

Публікація Мін'юсту, скріншот: Facebook
Публікація Мін'юсту, скріншот: Facebook

"Мешканка міста Київ накопичила 13 штрафів за порушення ПДР на загальну суму понад 7 167 грн – і залишилася без авто. І все тому, що не сплатила штрафи в строк.

Так, постанови органів поліції щодо накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафів у справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху пред'явлені до примусового виконання до Святошинського відділу ДВС міста Київ.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В даний час автомобіль боржниці вилучено і перебуватиме на штрафмайданчику, поки власниця не сплатить заборгованість. Або арештоване майно боржниці буде реалізовано на електронному аукціоні OpenMarket (ДП "СЕТАМ" Міністерства юстиції України).", - повідомляється в публікації.

Публікація Мін'юсту, скріншот: Facebook
Публікація Мін'юсту, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, Мін'юст отримав мільйони грн з платних камер СІЗО: із заробленого роблять ремонти.

Як повідомляв Знай.uа, українцям розповіли, як правильно викривати корупціонерів: детальна інструкція Мін'юсту.

Знай.uа писав, 8 років ховався від власної дитини: чоловіка подали і розшук за несплату аліментів і покарали штрафом на сотні тисяч.