Стало відомо про інцидент, який стався в Київській області. Чоловік намагався зупинити кровотечу, проте помер.

Новий пост був опублікований на сторінці поліції Київської області в соціальній мережі Facebook, де регулярно публікують інформацію про різні інциденти в області.

Справа в тому, що житель Білої Церкви після травми намагався самостійно надати собі медичну допомогу, однак, у нього нічого не вийшло. Він втратив свідомість і помер прямо на місці.

Сталося це ще в суботу, 29 січня. Приблизно о 13:00 в поліцію Білої Церкви прийшло повідомлення про те, що місцева мешканка виявила в квартирі свого мертвого сусіда.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На місці події працювали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та лікарі, які констатували смерть чоловіка.

Пост про смерть чоловіка, фото: скріншот
Пост про смерть чоловіка, фото: скріншот

За попередніми даними, 42-річний чоловік перебував на кухні і розбирав м'ясо кухонним молотком. Поруч знаходилася скляна банка, яка впала і сильно пошкодила йому вену. Він втратив величезну кількість крові і помер.

За фактом смерті чоловіка слідчі Білоцерківського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Поліція і швидка. Фото: скрін youtube
Поліція і швидка. Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що у разі, якщо не буде встановлено, що смерть сталася природним шляхом, буде призначено досудове розслідування.

Нагадаємо, що задушила і викинула: Українка по-звірячому розправилася з новонародженою дочкою, деталі події

Раніше повідомлялося, що еоббив молотком і вдарив ножем: зловмисник жорстоко розправився над сімейною парою, і відвіз на околицю

Також, кривдника" Холостячки " Злати Огневич затримала поліція.