У Київській області співробітники комунальних служб посипали слизькі дороги гречкою. Відповідний пост з'явився на телеграм-порталі ХК.

Подія трапилася в місті Ірпінь. Там сфотографували співробітників місцевого комунального підприємства, які вирішили посипати гречкою. Мало того, що це дуже дивно, але при цьому крупа дуже дорога.

Комунальники, скріншот: Youtube
Комунальники, скріншот: Youtube

"Комусь її купити дорого, а іншим - ср*ть під колеса зручно", - повідомляють ХК.

Примітно, що в Україні дана крупа активно дорожчає. Тенденція зростання ціни на дану крупу триває з минулого року. Кілограм зріс десь на десять гривень.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Деякі сорти і різновиди гречки продають майже 50-58 гривень за кілограм. Тому дивно рішення комунальників в тому, щоб витрачати такий воістину "Золотий" продукт.

Ціна на гречку, фото "Дрогобич Інфо"
Ціна на гречку, фото "Дрогобич Інфо"

Нагадаємо, українським підліткам виплатять" ковідну тисячу " після вакцинації: Кабмін назвав умови. Володимир Зеленський поставив завдання перед українським урядом

Також портал Знай.uа повідомляв, що карета "швидкої" з 6-річною дитиною годину не могла виїхати з двору: водій відмовився прибирати машину. Подія трапилася в місті Набережні Челни Республіки Татарстан. Автомобіль швидкої допомоги протягом години не міг виїхати з двору через те одна з машин була криво припаркована.

Також портал Знай.uа, в Україні прогнозують зниження цін на яйця, коли чекати. У нашій країні стрімко зростають ціни на продукти харчування, навіть на ті, що завжди здавалися одними з найдоступніших, зокрема яйця. Втім, вже в найближчому майбутньому ціни на цей продукт можуть піти вниз.